Offisielle klassebilder

Klassebilde 6b 2003-2004

Saker fra 10. trinn skoleåret 2007/08

Kanobyggere sjøsatte kanoene

To av våre 10. klassinger har i løpet av vinteren bygd hver sin kano hjemme hos båtbygger Per-Tore Fredriksen. Nå er du flotte kanoene sjøsatt, og heimesida kan bringe flotte bilder av kanoene på vannet. Rektor fikk og en prøvetur. (20.06.08)

Eksamen for 10A

Fredag 16.mai ble meldinga om skriftlig eksamen gitt. 10 A var trekt ut til å komme opp i engelsk. Forberedelsene ble satt i gang samme dag klokka ett og fortsatte hele mandag 19.mai. Tirsdag var det eksamen. (20.05.08)

16. maifeiring for 10. trinn

Det nærmer seg eksamen og skoleslutt for elevene på 10. trinn. Og da er det tradisjon med en skikkelig feiring med påfølgende vekking av lærerne, før natta  avsluttes med frokost på skolen utpå morrakvisten. (20.05.08)

Russedåp

Det sikreste vårtegnet på Sentralskolen er kanskje russedåpen. De siste årene har det blitt en tradisjon at det er lærerne på trinnet som foretar selve dåpen. Men for at det ikke skal bli for likt fra år til år, dukker det alltid opp en liten overraskelse. (06.05.08)

Besøk på videregående skole

1. mars er fristen for å søke på videregående skole. I forbindelse med at elevene skal gjøre sine endelige valg, blir de videregående skolene i regionen besøkt. Torsdag 14. februar besøkt de Finnfjordbotn og Nordborg videregående skoler. Her er bildene fra besøket (18.02.08)

10B på tur til Stockholm

3.-7. desember var 10B på tur til Stockholm. Der hadde de noen meget begivenhetsrike dager med både pedagogisk og sosialt innhold. Og ifølge elevene ble det en kjempeflott tur, selv om den var slitsom. (09.01.08)

10. trinn besøkte Gumpen

Avgangselevene skal om ikke mange månedene gjøre sine valg på videre utdanning. Og det er neimen ikke noe lett valg når man er bare 16 år.  Torsdag 25. oktober ble elevene invitert til CRC Sørreisa (Gumpen) for yrkesorientering og omvisning. (28.10.07)

10B forsket på planter og småkryp

Klasse 10B flytta naturfagtimen til Littjevatnet. I et litt kaldt, men nydelig høstvær fikk de utforske dyre- og plantelivet i myrvann. De skulle samle inn diverse vannplanter, lete opp småkryp i vannet og på bunnen, måle pH-verdier og temperaturer. (31.08.07)

Saker fra 9. trinn skoleåret 2006/07

Fottur over Senja

Våren 2007 gikk et gjeng med 9.klasssinger fra friluftsgruppa over Senja. Det var bare halvparten av elevene på gruppa som deltok fordi elevene på 10.trinn var opptatt med eksamen. Turen gikk fra Tranøybotn, via Ånderdalen og videre inn i Sør-Kaperdalen.

9. trinn på Tranøya

9. trinn har vært på skoletur til Tranøya 18.-19. juni. Der overnattet vi i telt.
Vi hadde en kjempefin tur. Finn Sparre Karlsen som har bodd på øya i mange år, var så snill å dele en del av sin viten med oss. Se bilder fra turen.
(22.06.07)

Endelig sjøsetting

Så kom endelig den store dagen. Tommy og Håvard kunne sjøsette sine egenproduserte båter. Et års arbeid har betalt seg med produkter som andre vil misunne dem. Og da var det naturlig at guttene var stolte. (16.06.07)

Båtbyggerne ferdige

Så er båtbyggerne endelig ferdige. Det er snart tid for sjøsetting. Heimesida har fått oversendt noen bilder fra båtoverbyggemester Per Tore Fredriksen som viser de ferdige båtene.
Sjøsettingen av båtene skjer tirsdag 12. juni i Vågen
. (11.06.07)

Lagde jet-biler

Elevene på 9. trinn har laget sin egen bil med jetmotor. I forbindelse med temaet teknologi og design i naturfag har elevene fått utofolde seg, og de viste stor iver. Bilene er var laget i papp og motoren var en ballong. (04.06.07)