Tur til Steinora

Mandag 1. september til tirsdag 2. september var 10.trinn på telttur til Steinora i Gumpedalen. Vi reiste fra skolen med buss mandag morgen, tuslet innover dalen og satte opp leir med en gang. Etter hvert gikk vi inn til selve Steinora. Derfra valgte noen elever å gå til Skretinden, og andre valgte å bli for å bade i det iskalde vannet eller gå tilbake til teltplass.

Elevene hadde også fått i oppgave å kokkelere hver sin ordentlige middag med "premiering". Det gikk i fisk, kylling og kjøtt med grønnsaker og annet tilbehør. På kvelden hadde vi nattorientering i skogen, som var en spennende opplevelse. Tirsdag hadde vi stasjonsarbeid med ulike poster som skriving av dikt på engelsk og norsk, kunst og handverk, førstehjelp og båltenning. Deretter pakket vi sammen teltleiren og dro hjem. Vi hadde en flott tur :)

Tekst: Emilie og Mathilde 10B