Leirskole - 7B

Med et utrolig godt langtidsvarsel dro 7B på leirskole til Haraldvollen i uke 23. På mandag møtte vi de andre elevene, som kom fra Tromsø og Eidet og Bø i Vesterålen. Til sammen var vi 58 elever.

Det første dagen ble brukt til å gå en tur for å se den flotte naturen i Bardu. Dette var velkjent for elevene fra Sørreisa- men det var artig å bli bedre kjent med de andre elevene. I spisesalen satt alle sammen med de som delte hytte eller rom med.

På grunn av snøsmeltingen kunne vi ikke padle kano. Det var lett å se hvor sterk strøm det var i elva. I stedet ble ulike skyteøvelser og orientering på tirsdag. Noen foretrakk luftgevær, mens andre synes det var artig å skyte med pil og bue.

På ettermiddagen ble det tid for Joggen- alle elevene sprang så mange runder som mulig i en kupert løype gjennom skogen. Elevene fra Sørreisa imponerte leirskolelærerne. Rekorden ble satt av Julian og Tresor, som begge sprang tjue runder fordelt på to økter. De slo den forrige rekorden, som var på femten runder. Den siste økta var i strålende sommervær, så support stilte med etterfylling av flasker og nedkjølende vann.

For mange var det onsdagen som var ukas høydepunkt med tanke på aktivitetene. Med buss dro elevene til Nord-Norsk senter for hester. Alle fikk både ri og holde hesten vekselsvis. Mange synes det var litt overveldende med de store dyrene!

I skogen var det zipline- alle fikk prøve to runder korrekt sikret med sele og hjelm.  De fleste skulle gjerne hatt flere runder om det var mulig. Ettermiddagen ble benyttet i Polarbadet, med rikelig mulighet for flørting.

Vel hjemme fredag formiddag var alle storfornøyd med å kunne nyte hjemlig luksus, som hjemmebakt brød og eget soverom- og tenke tilbake på en super uke på leirskolen.