Flere bilder fra jubileet (1)

Det var stor stas at Elsa Kleiven, Harald Bjørn Kleiven og Kåre Iversen kunne delta på treffet i Straumen. De var bl.a. tysklærer, naturfaglærer, klasseforstander og gymlærer for oss på ungdomsskolen. Som bildene av de tre viser så må de ha vært veldig unge da de hadde oss på skolen. Det ser ut som om de kunne ha gått i klassen vår. I dag er det i alle fall vanskelig å skille lærer fra elev på bildene. Det var med en viss lettelse at vi kunne konstatere at de tre i det minste ikke har fått synlige men av oss.

Heldigvis hadde Torunn knabbet noen solide bjørkevedkubber i sjåen til sin bror Eirik som vi kunne legge på grillen etter hvert som midnattssola forsvant bak Gottesjord. For de som bor i Straumen og innover langs Reisvatnet har i grunnen Gottesjord alltid ligget litt auvert til på fine sommerkvelder. Der måtte man ta til takke med indirekte midnattssol eller ta turen til Smørsgård. Vedkubbene hjalp i alle fall til å holde varmen i forsamlinga til langt på natt. Eneste bekymring på tampen av en fantastisk første etappe var at vi neppe kunne regne med stigning i programmet i fortsettelsen. Problemet viste seg løsbart ved at vi rett og slett fortsatte til 20 i stil klassetreffet til ende! Det framgår av referatet fra lørdag.

Lørdag mellom kl 10.30 til kl 11.30 var vi på Kramvikbrygga og fikk ei veldig fin orientering og omvisning av Elin Myhre fra Midt-Troms Museum. Den gamle butikken til Kramvik er blitt et flott museum med mange interessante gjenstander og bilder fra bygdas historie. Vi fikk også høre om hva som er planen for Kramvikbrygga i tida framover. Historielaget i Sørreisa fikk et nytt medlem fra klassen vår under besøket.