Tre priser til våre elevbedrifter!

Mandag 5. mars sto vi alle spente nede ved bussholdeplassen. Vi var på tur til fylkesmessa i Troms – hvor det skulle samle seg både elevbedrifter fra grunnskolen og ungdomsbedrifter fra videregående skole.

Vi kom frem og ble innlosjert på The Edge – og trenger vi si mer?

Pizza ble servert som kveldsmat, i lag med alle andre deltakere. Så var det litt rusling ute, innom Nerstranda og de fleste av oss fikk en grei natts søvn. Det trengte vi, for bussen til Jekta gikk 07:50, så frokosten ble inntatt i stillhet.

På Jekta hadde vi ett par timer til å rigge opp stand – og det gikk uten problemer. Alle gjorde en god innsats og det ble belønnet når prisene skulle utdeles. Hurra!

Trøtte og slitne tok vi buss hjem rundt klokka fire, - glade og fornøyde.

Bildene taler for seg selv, så værsågod, her får du en innblikk i hvordan vi hadde det på fylkesmessa!