Skolens minnebok

Jubileumsbilder

Skolens historikk

De beste historiene...?

Billedgalleriet vårt

Husker du?

Vi har laget en side der vi vil legge ut bilder av  tidligere elever og hendelser. Skolen har arkivert et stort antall bilder og et utvalg av disse har vi digitalisert og lagt på nett. Målet er at vi skal ha bilder fra alle kullene som har gått på skolen.
Ta en titt i minneboka vår.

Jubileumsbilder

Opptil flere ganger i året har tidligere elever sammenkomster for å minnes sine dager på Sentralskolen. Gamle kjente skal møtes etter mange år. I tillegg skal gamle historier opp i dagen igjen. Vi har en egen side der vi har samlet jubileumsbildene vi har fått.

Offisielle klassebilder

I samarbeid med Finnsnes Foto har vi fått tillatelse til å publisere tidligere klassebilder av avgangselevene våre.
Vi har også plukket ned av veggene de eldste bildene og skannet dem. Bildene finner du på denne siden.

Skolens historikk

Sentralskolen begynner å bli "voksen". Allerede i 1965 ble deler av dagens skolebygg tatt i bruk. Den gang ble skolen omtalt som et "skoleslott" i Senjens Blad. Her er skolens historikk skrevet av tidligere inspektør Asbjørg Fagerthun.

De beste historiene fra Sentralskolen?

Gjennom årene har det nok vært mange morsomme hendelser på skolen vår. Flere av de som sender bidrag til gjesteboka vår, sender også med en liten historie. Vi har samlet sammen noen av dem. Dersom du også ønsker å bidra, send en historie til oss. Her finner du historiene. 

Sentralskolens billedgalleri

I løpet av heimesidas første leveår tok vi mange bilder rundt omkring i bygda som vi har publisert. Selv om bildene nå begynner å bli litt gamle, så er de fremdeles fine å se på. Til galleriet.